MERKEN

Skihardware & accesoires

In de Skipastory gaan we enkel skihardware en accessoires aanbieden. Textiel kan je bij ons niet aantreffen. We willen echt een specialist zijn in onze producten en deze steeds met de nodige technische uitleg verkopen. Zowel in ski’s als in skischoenen beschikken we over een brede collectie waarin iedereen zijn ding kan vinden. Onze collecties worden met de grootste zorg en kritisch oogpunt samengesteld. Wij kopen niet aan om een ‘mooie’ collectie neer te zetten maar wel met een duidelijke visie en steeds met het oog op een bepaalde klant. Zowel de beginner, betere carve-skiër als de ver gevorderde free-rider zal bij ons het juiste materiaal kunnen vinden. Zelf ligt ons hartje al enkele jaren bij het freeriden en daarom hebben we daar een assortiment dat net dat tikkeltje verder gaat.

Qua snowboard beschikken we over een kleiner maar wel specifiek hardware assortiment bestaande uit Ride en het exclusieve Apex. Waarschijnlijk zullen we de volgende winters ook meer en meer gaan focussen op Snowboards.

Naast ski’s en skischoenen kan je in de winkel wel terecht voor een ruim assortiment helmen, handschoenen, goggles, skistokken, slijp en wax materiaal en skikousen. Ook safety materiaal krijgt een speciale plaats binnen de winkel. Lawinepiepers, lawinerugzakken met airbags, sondes, sneeuwschopjes en andere zijn steeds te krijgen met het nodige advies.

Op twee van onze merken zijn we extra fier omdat je deze in heel de Benelux enkel via onze winkel kan krijgen

Houten ski latten Rip'n Wud Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak

Rip'n Wud

Een heel exclusief Frans merk met Canadese roots afkomstig uit het freeride mekka Chamonix. Dit merk heeft een gelimiteerde productie en werkt enkel met 100 % houtkernen van witte es. Alle ski’s zijn handgemaakt en dit enkel met eco vriendelijke materialen. Het merk bestaat al meer dan 30 jaar en staat sinds 10 jaar aan de absolute top wat betreft kwaliteit, design en prestaties. We zijn dan ook heel trots dat de Skipastory het enige verdeelpunt is in de Benelux.

Rip'n Wud logo black Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Skipastory - Speciaalzaak ski materiaal - Verkoop, verhuur & onderhoud

Apex

Een klein maar authentiek Oostenrijks merk dat groot geworden is in de snowboardscene maar de laatste jaren ook topproducten in de skiwereld aflevert. Je kan het zien als een uit de hand gelopen hobby van Peter en Bernd. Twee dynamische Oostenrijkers die hoog op hun berg in Hollersbach hun eigen ski-atelier hebben en elke ski door hun eigen vingers zien gaan. We leerden deze twee kerels kennen op een skitrip en waren meteen verkocht aan hun mentaliteit en hun passie voor sneeuw. Als extraatje kunnen we in samenspraak met Apex elk gekozen design op ski of snowboard laten drukken. Als dat geen personalisatie is!!

 

 

Skipastory - Speciaalzaak ski materiaal - Verkoop, verhuur & onderhoud

Over personalisatie gesproken

Gepersonaliseerde ski latten Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak

Een greep uit onze merken

Blizzard Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Leki Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
X-socks Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Atomic Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Black Diamond Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Uvex Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Tecnica Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Sidas Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Nordica Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Marker Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Pieps Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Montana Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Head Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Ride Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak
Toko Skipastory Ski Materiaal Speciaalzaak